top of page
Adventure Academy Hordaland 19 - TT sjö_edited.jpg

ÅRETS

ÄVENTYR

VAD DET INNEBÄR

Har du ett äventyr du drömmer om att genomföra? Vi delar varje år ut ett stipendium till ett stort eller litet äventyr, du behöver inte vara äventyrare för att söka eller få stipendiet. Vi har sedan starten delat ut nästan 500.000 SEK.

Det enda du behöver göra är att beskriva ditt äventyr och skicka in det till oss så är du med och har chansen att få en ekonomisk hjälp med att genomföra din dröm...

 

Bakgrund
Varje år delar vi ut priset Årets Äventyr™ till en svensk man eller kvinna eller grupp.

Syfte
Syftet med stipendiet är att inspirera och uppmuntra äventyrare men även att få flera roliga och kvalitativa äventyr att genomföras av svenskar.

Kriterier
Urvalskriterier för att vara med och tävla om stipendiet är först och främst att äventyret ska ha ske i naturen, varsomhelst i världen och inom ett år från det att stipendiet har delats ut. Det kan vara vilken typ av äventyr som helst, inga begränsningar finns. Personerna som söker ska dock vara svenska medborgare.

För att vara med och tävla ska du/ni skicka in en projektplan med en beskrivning av projektet, en tidsplan samt en budget för äventyret. Även en beskrivning av eventuella, tidigare genomförda äventyr och ett CV med bild ska bifogas.

bottom of page